En Marc Bosch és un saxofonista menorquí, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb el grau professional de saxo al conservatori de Maó.

En Marc acaba de treure el seu primer videoclip amb la cançó «Nothing’s gonna change my love for you». Amb aquesta primera gravació ha volgut transmetre a la gran majoria dels seus seguidors, la seva música, una de les seves majors passions. I per tal de fer-ho, ha recorregut a un dels llocs més emblemàtics de Menorca, com són Cavalleria i el far de Favàritx. Aconseguint així una perfecta combinació entre so i imatges.

Per ell, aquest és un videoclip molt especial. I per a fer-ho, ha comptat també amb el suport dels seus familiars, com per exemple la seva germana Michelle, que surt a dalt del cavall. Així com també amb l’edició i gravació den Marc Pons.

Tal com confirma en Marc, no es pot sentir més satisfet i orgullós dels resultats aconseguits, i està segur que aquest és l’inici i l’obertura a moltes portes que l’acabaran endinsant encara més dins el món de la música.


[add_eventon_dv exp_so=»yes» ux_val=»4″ tiles=»no»]

error: Contenido protegido