Agosto, 2019

Dom18Ago23:00TOMEU PENYA - JAZZBAHEntrada anticipada 12 €. Taquilla 15 €23:00 Jazzbah Port de Ciutadella, Pla de Sant Joan, 3, 07760 Ciutadella, 07760 CiudadelaLocalidad:CiutadellaTipo de evento:Concierto

Detalles del evento


Enguany estrena nou disc amb Dotze noves cançons que en presenten a un inspiradíssim Tomeu amb el seu particular estil, cançons d’amor i músiques més festives, pinzellades countries, d’arrel i fins i tot un rap, s’intercalen sempre amb la empremta única del cantautor de Vilafranca de Bonany.
A més amb el grup mallorquí Isla San Juan interpreta -Illes- fidel testimoni de que el cantant de Vilafranca es pot adaptar a qualsevol estil.
La sensibilitat de Tomeu també està molt present amb la cançó Recordant-te, que va compondre durant la recerca del petit Artur que va desaparèixer a la torrentada del llevant de Mallorca em mes d’octubre del 2018.
R.D.I. República Democràtica Independent es el nom del seu darrer disc i diu…..
…atenció hem de construir una murada amunt mes alta que se den especuladors, polítics corruptes, gent que no saluda i sobretot… els qui maltractin ses dones… i de la resta del món em farem una reserva….
Tomeu Penya vol crear una comunitat amb tots el pobles del Pla de Mallorca i la proposta la fa amb una aferradissa cançó a ritme de RAP

Fuente y más información:

http://bit.ly/2Zlh4UQ


 

TOMEU PENYA – JAZZBAH

Hora

(Domingo) 23:00

Lugar

Jazzbah Port de Ciutadella

Pla de Sant Joan, 3, 07760 Ciutadella, 07760 Ciudadela

Abrir chat
1
Hola, si necesitas ayuda, déjanos un mensaje y contactamos contigo lo antes posible ;-)
Powered by
X