Agosto, 2019

Jue29Ago23:00Kids From Mars + Disco Marisco - JAZZBAHEntrada gratuita23:00 Jazzbah Port de Ciutadella, Pla de Sant Joan, 3, 07760 Ciutadella, 07760 CiudadelaLocalidad:CiutadellaTipo de evento:Concierto

Detalles del evento


Kids from Mars, és una banda molt jove de Blanes formada per l’Óscar i en Roger que amb només 15 i 16 anys es presenten en societat amb un primer EP de títol.
El jove duet promet per la seva energia i maduresa musical. En aquesta cartes de presentació, l’electrònica es barreja amb unes melodies de veu que sorprenen per la seva precisió. 
La jove edat de l’Óscar i en Roger només fan que ressaltar el talent precoç d’aquest parell de nois que viuen i es desviuen per la música. La música com el motor de les seves vides.
El seu primer EP es va publicar el febrer de 2019, després d’encandilar el públic i de passejar-se per bona part dels mitjans més importants del nostre país amb un parell de singles, d’on només n’han rebut bones paraules.
Amb un directe enèrgic i vitalista, Kids from Mars venen disposats per quedar-se i revolucionar l’escena indie del nostre panorama.

Fuente y más información:

http://bit.ly/32Q7BqF


 

Kids From Mars + Disco Marisco – JAZZBAH

Hora

(Jueves) 23:00

Lugar

Jazzbah Port de Ciutadella

Pla de Sant Joan, 3, 07760 Ciutadella, 07760 Ciudadela

Abrir chat
1
Hola, si necesitas ayuda, déjanos un mensaje y contactamos contigo lo antes posible ;-)
Powered by
X