Agosto, 2019

Dom25Ago23:00CRIS JUANICO - JAZZBAHEntrada anticipada 8 €. Taquilla 10 €23:00 Jazzbah Port de Ciutadella, Pla de Sant Joan, 3, 07760 Ciutadella, 07760 CiudadelaLocalidad:CiutadellaTipo de evento:Concierto

Detalles del evento


VIU és un conjunt de cançons vives en les que l’artista illenc hi reflecteix, mitjançant la figuració i la metàfora, estima, pors, dubtes, fe i l’alegria de viure. Peces musicals amb senzilles notes i textos inspirats des d’una Menorca crua i salvatge de la que ell se’n sent un privilegiat element més.
Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la solidesa i la delicadesa, Cris Juanico vesteix les seves cançons de rock amb aires de folk, al incorporar la sensibilitat i el detall del violí o del guitarró a una banda clàssica de so molt consistent, creant un confortable coixí per a les melodies d’aires mediterranis que impregnen les seves composicions.
VIU pot ser verb, substantiu o adjectiu, i açò li dona molts significats. Pertany a diferents temps verbals del verb viure.
Pot ser l’extrem o punta de quelcom. O la part més sensible d’una ferida. O un adjectiu amb significat que pot canviar segons el context.
Un concepte, el de VIU, d’ample significat que l’artista ha decidit incloure en les 10 cançons inèdites del disc: una paraula i molts significats, VIU en diverses formes i accepcions

Fuente y más información:

http://bit.ly/2MlI9Ue


 

CRIS JUANICO – JAZZBAH

Hora

(Domingo) 23:00

Lugar

Jazzbah Port de Ciutadella

Pla de Sant Joan, 3, 07760 Ciutadella, 07760 Ciudadela

Abrir chat
1
Hola, si necesitas ayuda, déjanos un mensaje y contactamos contigo lo antes posible ;-)
Powered by
X