Seleccionar página
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

VIUS AL BARRI

19/06-18:30 - 20:30

VIUS AL BARRI

Tastet artístic als barris de Maó, durant 8 dissabtes, entre els dies 1 de maig i 12 de juny, en horari de 12.00 a 14.00 h. Les actuacions es duran a terme a 8 barris diferents, amb l’objectiu d’atracar les diferents actuacions artístiques —totes elles gratuïtes— als diferents barris de la ciutat.

Les actuacions d’aquest programa inclouen diferents disciplines, entre les quals hi ha teatre, animació infantil, perfomance, dansa, clown, poesia, arts vives, narració oral i música.

S’oferiran als següents espais: Camí de ses Vinyes (parc Rubió), Molí des Pla (placeta Molí des Pla), Dalt Sant Joan (plaça Eivissa), Capità Doria (zona esportiva), Malbúger (plaça de la Biosfera), Centre Històric (s’Esplanada de Maó), ses Tanques del Carme, (pista de Patinatge) i Camí d’en Barrotes (pati de l’Associació).

Marcos Vinodelfin, un dels coordinadors de la iniciativa, ha explicat que un dels objectius d’aquesta iniciativa és “utilitzar l’art com a eina social i cohesionadora. L’art no és únicament un entreteniment, sinó una eina útil i anímica per a la gent. Vius al barri és un projecte que vol portar aquesta art a la gent dels barris”.

Ángela Tortajada, també coordinadora del projecte, ha afegit que “el principal objectiu és descentralitzar la cultura i apropar-la als barris” i ha explicat que “cada dissabte se celebraran tres espectacles, un de música i dos d’arts escèniques”.

 

+ INFO

 

Detalles

Fecha:
19/06
Hora:
18:30 - 20:30
Categoría del Evento:
Ver la web Evento

Local

Maó – Menorca
Maó - Menorca
Maó - Menorca, Illes Balears España
+ Google Map