VIII JORNADES DEL MEDI AMBIENT

La Societat d’Història Natural de les Balears i la Universitat de les Illes Balears tenen, entre els seus objectius, divulgar l’estudi de les ciències naturals i des de sempre ha […]

La Societat d’Història Natural de les Balears i la Universitat de les Illes Balears tenen, entre els seus objectius, divulgar l’estudi de les ciències naturals i des de sempre ha impulsat les iniciatives conduents a l’intercanvi de coneixements científics i tècnics de caire naturalístic i medi ambiental.

Les Jornades, organitzades per la Societat d’Història Natural, tenen l’objectiud’oferir un espai en el qual, investigadors i naturalistes de diferents àmbits, es puguin donar a conèixer les investigacions i línies de treball que tenen com a denominador comú les Illes Balears. D’aquesta manera, els naturalistes poden conèixer quins treballs es fan en altres camps diferents als seus. Cal remarcar que els aspectes ambientals són especialment sensibles a la integració dels coneixements d’àmbits aparentment distants. Les jornades serviran per exposar les troballes i investigacions naturalístiques d’aquests darrers anys, divulgar les activitats al públic en general, d’estímul per a l’intercanvi d’experiències i per aportar informació sobre temes relacionats amb el medi ambient.

Dates de les jornades

Palma: 23, 24 i 25 de novembre de 2022, a la UIB.

Maó: 15 i 16 de desembre de 2022, a l’IME.

Eivissa: 19 i 20 de gener de 2023, a la seu d’Eivissa i Formentera de la UIB.

Formentera: 23 i 24 de gener de 2023.

 

+ INFO

 

VIII JORNADES DEL MEDI AMBIENT

Coches de alquiler al mejor precio: busca, compara y ahorra!

 

¿Qué vas a hacer en Madrid?

Qué hacer en Menorca en invierno
CatalàEnglishEspañol