UN MÓN DE SONS

Música i teatre s’uneixen, en aquest concert didàctic, per oferir-vos Un món de músiques. Robertina, la narradora, ens acompanyarà en un viatge molt especial, durant el qual les músiques i els […]

Música i teatre s’uneixen, en aquest concert didàctic, per oferir-vos Un món de músiques. Robertina, la narradora, ens acompanyarà en un viatge molt especial, durant el qual les músiques i els contes ens transporten a cultures llunyanes dels cinc continents.

La música —interpretada amb instruments tradicionals de les diferents parts del món— ens farà sentir sons de l’Àfrica, amb el tambor djembe, el krin i la kalimba; d’Oceania, amb el didgeridoo; d’Àsia, amb la flauta shakuhachi, el tambor kotsuzumi i el gong; d’Europa, amb la flauta dolça, el clarinet i el corn de caça; i d’Amèrica, amb els cascavells, la flauta pinquillo i la flauta de pa.

Dirigit a: Alumnat de diferents centres d’educació primària

La selecció de contes té l’objectiu de contribuir a la transmissió de la cultura popular pròpia dels diferents pobles de la terra i de reconèixer-hi trets i valors que ens són comuns. Cinc contes de cinc continents per ser viscuts i contats; per aquest motiu, l’alumnat ballarà, cantarà, hi participarà amb efectes sonors i formarà part de l’acció.

 

UN MÓN DE SONS

Localización

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido