TOCATS PEL TEATRE – CA SES MONGES – TEATRE DES BORN

Teatre · Text de Xesc Forteza Cia. Tocat pel teatre Per a tots els públics Recomanat a partir de 12 anys Idioma: català Un tranquil i silenciós convent de monges […]

Teatre · Text de Xesc Forteza

Cia. Tocat pel teatre

Per a tots els públics

Recomanat a partir de 12 anys

Idioma: català

Un tranquil i silenciós convent de monges tancades, dedicades a l’oració i al recolliment, veurà alterada la seva rutina quan quatre lladres, un poc curts de gambals, i unes monges a camí entre l’hàbit i les camietes, s’hi trobin a dins. Només un espavilat inspector d’ull obert i orella dreta en podrà treure un pam de net. 

Tocats pel Teatre és la companyia hereva de la Companyia de Teatre J. Delfín Serra. Neix de les ganes dels seus membres de fer teatre i de continuar amb una de les aficions i tradicions que més els agrada.

Fitxa artística:  Text original: Xesc Forteza

Direcció: Jose Manuel Jimenez

Regidoria: Tonia Pastrana Apuntador: Ricardo Bosch Intèrprets: Paqui Florit, Joan Vivó, Tonia Pastrana, Margarita Mestres, Lina Pons, Marga Orfila, Tobal Caules, Xec Mesquida, Martí Servera, Tolo Genestar, Nina Moll, Joan Salord Decorats: Xec Mesquida Vestuari: Len Serra i Marga Orfila Perruqueria i maquillatge: Atrevit Il·luminació i so: Acústic Menorca Producció: Tobal Caules.

COMPRAR ENTRADA

TOCATS PEL TEATRE - CA SES MONGES - TEATRE DES BORN

Localización

ALQUILER BARCOS MENORCA

Próximos eventos


ALQUILER BARCO MENORCA
CatalàEnglishEspañol