THE INCREDIBLE BOX – CIA. LA TAL

En escena, tres personatges que es troben a la corda fluixa, a punt de desembocar al desastre. Quan es va estrenar, fa 150 anys, The incredible box va ser un èxit. La […]

En escena, tres personatges que es troben a la corda fluixa, a punt de desembocar al desastre. Quan es va estrenar, fa 150 anys, The incredible box va ser un èxit. La gent, en aquell temps, anava a les barraques cercant la raresa, la deformitat, però ells mostraven l’excel·lència, reunien el millor d’aquell moment. La millor cantant d’òpera, la de la veu més cristal·lina, el millor mag del planeta, el més audaç, el millor acròbata… Tots sortien de dins d’un decorat extraordinari.

Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del xou. Però la genialitat no s’hereta, encara que tal vegada al final, de tant intentar ser magnífics, ho aconseguiran.

Fitxa artística
Creació
Cia. La Tal
Direcció
Jordi Magdaleno, Jaume Navarro
Interpretació
Jordi Magdaleno, Jordi Gilabert i Max Magdaleno
Música
Tales Music
Escenografia
Txema Rico
Vestuari
Begoña Simón Blanco
Il·luminació
Tolo Ferrá
THE INCREDIBLE BOX - CIA. LA TAL

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido