The Flaming Shakers – Jazzbah

Allibera la teva ment, treu el teu millor somriure i sent el invencible poder de l’amor: Això és el Flower Power de Jazzbah una de les festes més estimades de la programació […]

Allibera la teva ment, treu el teu millor somriure i sent el invencible poder de l’amor: Això és el Flower Power de Jazzbah una de les festes més estimades de la programació d’estiu. Us convidem a omplir la sala de color amb les vostres millors gales hippies.

The Flaming Shakers són segons la crítica especialitzada la millor banda tribut a The Beatles d’Europa.

Un viatge en el temps, recreant aquella meravellosa música i imatge, que impactaria fulminantment en una societat àvida de canvis i experimentació. The Flaming Shakers donen l’oportunitat de reviure els records als més grans, i permetre a les noves generacions descobrir com era la música de The Beatles en directe. En aquest tribut es cuida meticulosament la imatge, i gestos dels Fab Four, utilitzant els mateixos instruments, i lluint els mateixos vestits a més del famós pentinat Beatle, també anomenat Top Mod. Musicalment The Flaming Shakers ofereixen el millor xou-espectacle amb un extens catàleg de cançons i èxits del quartet de Liverpool.

“Nomenats banda revelació a la International Beatle Week Liverpool 2015 i seleccionats novament a l’edició 2017″

” L’única banda tribut als Fab Four del món que ha tocat amb dos EX BEATLES(Pete Best+The Quarrymen)”

“Reeixida gira per Bèlgica, França i el Regne Unit amb més d’una trentena de concerts, a les sales més emblemàtiques i famoses d’Europa”.

Preu: 15 € (+dg)

 

COMPRAR ENTRADA

 

The Flaming Shakers - Jazzbah

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido