TASTS HISTÒRICS – CIUTAT DE MAÓ

‘Tasts històrics Ciutat de Maó’ constarà de cinc activitats i començarà el proper 19 d’abril. Aquesta activitat té l’objectiu de promocionar els productes de quilòmetre zero, com el formatge, el […]

‘Tasts històrics Ciutat de Maó’ constarà de cinc activitats i començarà el proper 19 d’abril.

Aquesta activitat té l’objectiu de promocionar els productes de quilòmetre zero, com el formatge, el vi, la mel o l’oli, mitjançant el patrimoni turístic.

Així, del 19 d’abril al 16 d’agost es duran a terme diferents jornades, gratuïtes i amb inscripció prèvia, durant les quals es faran degustacions a cinc hotels de la ciutat: Catalonia Mirador des Port, Hotel Port Mahón, Hotel Artiem Capri, Hotel Jardí de Ses Bruixes Collection i Hotel Hevresac. 

D’aquesta manera, es volen donar a conèixer les bondats del sector primari, al temps que es dona l’oportunitat a la gent que ho desitgi de conèixer aquests espais hotelers de Maó, alguns dels quals encara resulten desconeguts per a bona part de la població maonesa.

La tinenta d’Alcaldia de Promoció Econòmica, Susana Salom, explica: “Des de l’Ajuntament continuam apostant per donar suport al sector primari. Cercam maneres noves de promocionar el producte de quilòmetre zero i creim que és molt interessant crear aquesta sinergia amb el sector turístic i, concretament, amb els hotels, que ara obriran les seves portes per donar-se a conèixer, també, a la gent d’aquí”. 

 

TASTS HISTÒRICS - CIUTAT DE MAÓ

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido