STORY AMB W. – TEATRE PRINCIPAL MAÓ

El conflicte és a escena; i, quan la lluita és entre dos bàndols, sempre se n’esdevé un tercer, en la contesa. I segurament un quart. I potser un cinquè. Arribat […]

El conflicte és a escena; i, quan la lluita és entre dos bàndols, sempre se n’esdevé un tercer, en la contesa. I segurament un quart. I potser un cinquè. Arribat aquest moment, les partitures s’esvaloten i se’ns acut promoure’n la resolució. 

I ho farem a través de la música de Berstein, la dansa i la teatralitat. Tot conjuntat, per mostrar que les situacions d’enfrontament es poden resoldre de mil maneres. I de mil cinc-centes, també. Una d’aquestes és reconeixent l’altre, i això és el que veurem en aquesta performance de gran format, repleta de simbologia. La creativitat no té límit, aquí, perquè l’imaginari de cada art la multiplica. Ens hem trobat i ho volem compartir. I celebrar-ho.

Organització: Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca

Col·laboració: Ajuntament de Maó i Fundació Teatre Principal de Maó 

 

ENTRADA

 

STORY AMB W. - TEATRE PRINCIPAL MAÓ

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido