SI TU TE’N VAS – CIA PEPA PLANA

Una finestra, una llum. Una altra finestra, un quotidià. Una altra finestra, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar. Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra […]

Una finestra, una llum. Una altra finestra, un quotidià. Una altra finestra, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar. Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra eterna!

Tres pallasses que es troben en aquest camí de l’èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten. Viuen en les històries que s’han explicat en tots els conflictes i utilitzen números de pallassos antics per reafirmar la voluntat de ser còmiques. Tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria.

Idioma: Català

Fitxa artística
Pallassa Augusta
Pepa Plana
Pallassa Blanca
Nan Valentí
Pallassa Contra Augusta
Lola Gonzalez
Direcció
Pepa Plana i Nan Valentí
Escenografia
Xavier Erra
Vestuari
Nídia Tusal
Il·luminació
Yuri Plana
Música
Lluís Cartes
Fotografia
Cathy Loughran
Producció
Cia Pepa Plana
Autoria
Pepa Plana i Nan Valentí
Circuit
PLATEA

 

SI TU TE'N VAS - CIA PEPA PLANA

Localización

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido