SES BISTIES DE MONTGOFRE – ES CLAUSTRE

«Ses Bísties de Mongofre» és un grup menorquí format a finals del 2019 amb l’objectiu de fer temes propis. Durant aquests anys han fet diferents concerts per Menorca i Catalunya i […]

«Ses Bísties de Mongofre» és un grup menorquí format a finals del 2019 amb l’objectiu de fer temes propis. Durant aquests anys han fet diferents concerts per Menorca i Catalunya i han publicat diferents cançons amb l’EP Hivern i el seu primer disc A Borinar!. Durant el 2024 continuen presentant nous temes als seus directes i a les principals plataformes digitals. Es caracteritzen per una presència energètica dalt l’escenari i per fer una música festiva, fresca i alegre, que es combina amb alguns temes més reflexius o profunds.   

El grup s’autodefineix defineix dintre del Folk, tot i que les seves cançons també agafen trets de la Rumba Catalana i d’estils més urbans com el Rap. Compromesos amb la terra i la cultura, les cançons descriuen totes aquestes situacions i intimitats sense deixar de banda una perspectiva crítica amb les qüestions polítiques i socials d’actualitat.     

 

COMPRAR ENTRADA

 

 

SES BISTIES DE MONTGOFRE - ES CLAUSTRE

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido