Serial Killerz DJ & Drums – Jazzbah

Serial Killerz és un duet format per Joe Cabana (DJ) i J Arriola (Drums). Han creat una de les propostes més inusuals del panorama musical i busquen treure el màxim suc […]

Serial Killerz és un duet format per Joe Cabana (DJ) i J Arriola (Drums). Han creat una de les propostes més inusuals del panorama musical i busquen treure el màxim suc a les barreges de gèneres aparentment incompatibles. Podeu passar d’un tema d’AC/DC o Ramones a un altre de Nina Simone sense perdre la tècnica i l’adrenalina que els caracteritza.

Serial Killerz es presenten a Jazzbah amb un esdeveniment carregat d’energia i bona música. L’any 2022 van actuar davant de més de 100.000 persones al llarg de la gira. El seu set, de 90 minuts de durada, fa vibrar els assistents creant una combinació perfecta entre música, públic i ganes de passar-ho bé.

Després d’un 2022 d’èxit amb una gira de més de 45 concerts a sales com Apollo, Confetti Stage, Sala Rem, etc. i festivals com el FIB, Sonorama, ViñaRock, Cabo de Plata, etc. Serial Killerz afronten el 2023 com l’any de la seva consolidació al panorama musical espanyol.

Amb el patrocini de: Jack Daniel’s

UBICACIÓ: Jazzbah Port de Ciutadella

 

+INFO

 

Serial Killerz DJ & Drums - Jazzbah

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido