Sara Correia presenta «Liberdade»

Sara Correia és l’artista del món a Portugal, una de les veus més mediàtiques i celebrades. Debutarà al Teatre des Born amb Liberdade. Un treball que és exactament el disc que […]

Sara Correia és l’artista del món a Portugal, una de les veus més mediàtiques i celebrades. Debutarà al Teatre des Born amb Liberdade. Un treball que és exactament el disc que volia fer ara, un àlbum que s’ha dut a terme sense pressions, fruit de moltes converses amb el seu productor habitual, Diogo Clemente. És un disc íntegrament amb un llenguatge melòdic de fado i amb un fort aire portuguès. Un àlbum uniforme i cohesionat, tenyit de molts colors i textures diferents que resulten d’experiències i influències subtils captades en altres gèneres. Tot això cap en el fado de Sara Correia, tot això ressona en la seva ànima que viu plenament en aquesta Liberdade.

Veu: Sara Correia
Viola de fado: Diogo Clemente
Guitarra portuguesa: Angelo Freire
Baix: Frederico Gato
Bateria: Joel Silva

 

Preu:18€

Ubicació: Teatre des Born (Ciutadella) Plaça des Born, 0 S/N

 

COMPRAR ENTRADA

 

Sara Correia presenta "Liberdade"

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido