Seleccionar página
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

(RE)PENSANT SANT VALENTÍ

18/02 - 28/02

(RE)PENSANT SANT VALENTÍ (5)
🟢Recorda! Ens pots fer arribar reflexions i propostes a la bústia virtual! repensant@ajsantlluis.org 💌Participa! 😋
🤓Autores com Beatriz Gimeno defineixen l’heteronormativitat com aquell règim social i cultural que imposa l’heterosexualitat (relacions dona-home)👫 com l’única sexualitat ‘normal’, natural i acceptada. Això implica que sovint, les persones no heterosexuals siguin violentades, perseguides, marginades i discriminades.
💥Les creences que sustenten l’heteronormativitat van directament relacionades amb el binarisme de gènere, és a dir, amb la classificació dels éssers humans en dues categories suposadament diferents i complementàries: dones i homes. 🚻Els rols que s’assignen a cada categoria, a més de diferents, també són desiguals i s’emmarquen en una estructura jeràrquica: el que es relaciona amb allò masculí és la norma universal i la mesura de totes les coses, mentre que el què es relaciona amb allò femení sovint queda invisibilitzat, desprestigiat i discriminat.
👉Va ser la feminista Adrianne Rich la que xerrà “d’heterosexualitat obligatòria”, remarcant que des d’aquesta centralitat, la resta d’identitats, discursos i pràctiques queden al marge i per tant en l’opressió.
Voleu compartir experiències, dubtes i idees entorn l’heteronormativitat i el binarisme?
Ens endinsem juntes en l’ampli món de la diversitat?
La campanya tindrà dues fases:
Una primera, on s’oferirà informació general sobre la festivitat de Sant Valentí i els conceptes clàssics de l’amor i les relacions personals a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Facebook
Instagram

La segona fase consistirà en respondre dubtes. S’ha obert un correu electrònic on es poden dirigir per plantejar totes aquelles qüestions que considerin oportunes: repensant@ajsantlluis.org.

Recorda! Ens pots fer arribar reflexions i propostes a la bústia virtual! repensant@ajsantlluis.org 💌Participa! 😋

Detalles

Comienza:
18/02
Finaliza:
28/02
Categoría del Evento:
Web:
https://www.facebook.com/ajuntament.desantlluis