PULCINELLA. CAP D’ANY AMB L’OCIM – TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Un any més, l’OCIM ofereix el seu tradicional concert de Cap d’Any, una tradició musical que sempre ens fa vibrar! En aquesta ocasió, obrirà el programa la música galant de Jean-Baptiste […]

Un any més, l’OCIM ofereix el seu tradicional concert de Cap d’Any, una tradició musical que sempre ens fa vibrar! En aquesta ocasió, obrirà el programa la música galant de Jean-Baptiste Lully (1632-1687), amb Le Bourgeois Gentilhomme, una cuidada selecció que ens transportarà directament als salons de Versalles. 

Seguidament, serà el moment propici per donar pas a l’obra estrella del programa, Pulcinella Suite, una fusió única de tradició i modernitat en què el cèlebre compositor Igor Stravinski (1882-1971) va combinar melodies barroques amb harmonies i ritmes contemporanis, per narrar les divertides peripècies amoroses de Pulcinella, un personatge de la comèdia italiana. 

Per concloure el concert, ens vestirem de gala per gaudir d’una selecció de Die Fledermaus de Johann Strauss (1825-1899), i així celebrar el Cap d’Any en el millor estil vienès. 

Intèrprets: Orquestra de Cambra Illa de Menorca

Direcció: Francesc Prat

Duració aproximada: 75 min

Públic: Tots els públics

Idioma: Sense idioma (presentacions en català)

Preus generals: Entre 28 € i 16 €. Descomptes: Carnet Jove: 10%; persones jubilades: 10%; Amic/amiga del Principal: 15%. Menors de 12 anys gratuït. 

Preus amics/amigues d’OCIM i socis/sòcies de JM Maó: entre 22 € i 13 €

Organització: Orquestra de Cambra Illa de Menorca

 

COMPRAR ENTRADA

 

PULCINELLA. CAP D’ANY AMB L’OCIM - TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Localización

Alquiler de barcos en Menorca
Alquiler de barcos en Menorca

Próximos eventos


error: Contenido protegido