NON SOLUM – DE SERGI LÓPEZ I JORGE PICÓ

Non Solum, és un monòleg escrit i concebut per Sergi López a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó. Una comèdia existencial i delirant. Un home es multiplica per […]

Non Solum, és un monòleg escrit i concebut per Sergi López a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó. Una comèdia existencial i delirant. Un home es multiplica per respondre a la pregunta: què està passant aquí? Un se’n riu del no-res, l’altre canta una cançó i un altre ens explica la seva primera trobada amb un extraterrestre. La resta s’enfada en descobrir que tots són un mateix. Un autèntic tour de force concebut des de la improvisació on López demostra, un cop més, que és un dels millors actors de la seva generació.

Des de la seva estrena l’any 2005 al Festival Temporada Alta, Non Solum s’ha representat més de 300 vegades. Ha estat traduïda al castellà i al francès, i s’ha representat a llocs tan diversos com França, Bèlgica, Suïssa i, fins i tot, la Polinèsia Francesa i l’Amèrica Llatina. Marsella, París, Buenos Aires, Montevideo, Lima, Madrid…i, per primera vegada, a Menorca.

El palmarès de Non Solum reuneix premis com el de millor espectacle el 2009 del Teatre del Mar de Mallorca, el premi Max 2009 com a millor text en català, el Fotogramas de Plata 2009 per a Sergi López com a millor actor o el Premio Internacional Terenci Moix de la Literatura a Sergi López.

Idioma: Català

Fitxa artística
Direcció
Jorge Picó
Interpretació
Sergi López
Ajudant de direcció
Helena Pla
Escenografia i direcció tècnica
Jordá Ferrer
Disseny de llums
Lionel Spycher
Inspiració Musical
Bernando Sandoval
Confecció de vestuari
Dress Art
Cançó L’home Estàtic
Pau Riba
Equip tècnic
Bernat Tresserra, Xavi Muñoz, Oriol Agut
Producció i management
Xochitl de León
Producció
Setzefetges Associats S. L.
Premsa
Xochitl de León
Coproducció
Ring de teatro

 

NON SOLUM - DE SERGI LÓPEZ I JORGE PICÓ

Localización

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido