NEUS FERRI EN CONCERT

Neus Ferri presentarà a Es Mercadal un concert en gira de tancament de Llar, el seu darrer treball discogràfic. Llar ha rebut els premis: Premi Ovidi a millor disc rock 2022 i […]

Neus Ferri presentarà a Es Mercadal un concert en gira de tancament de Llar, el seu darrer treball discogràfic.

Llar ha rebut els premis: Premi Ovidi a millor disc rock 2022 i Premi Carles Santos de la música valenciana a millor disc pop 2022.

Neus Ferri (Alcoi, 1984), resident a Menorca des de 2019 és la intèrpret, compositora i lletrista de Llar.

En paraules de l’artista, actualment de gira mundial com a guitarra i veu acompanyant de Melendi: “Llar és el meu últim treball d’estudi i va nàixer amb la cançó que li dóna nom, escrita com a regal a mon pare per al seu 80 aniversari, una setmana abans que ens confinaren al 2020. És el meu primer disc en valencià (després del single Sant Joan, editat en pandemia i primera cançó escrita a Menorca). Llar es un cant a les meues arrels, a la meua familia, gravat en Alcoi i fet amb gent que per a mi són casa, i és un treball molt especial per a mi. Com sempre l’autoria de música i lletra és pròpia”.

Per a aquesta gira de tancament de Llar Neus Ferri i Maldito Records han editat un VINIL especial de Llar, en color blanc i tirada única, que ja es pot comprar a la seua web i que va sortir el 8 de març.

Neus Ferri estarà acompanyada el 28 d’abril per l’arranjador  i productor dels temes de Llar, el guitarrista Héctor Tirado i rebrà a l’escenari de la sala Multifuncional d’es Mercadal unes convidades i convidats sorpresa molt especials.

Quedem a la vostra disposició per facilitar-vos qualsevol material o informació complementaria que necessiteu així com per tancar entrevistes i articles de l’artista.

Neus Ferri Llar Diumenge 28 d’abril. Sala Multifuncional Es Mercadal. 20h Entrada gratuïta

 

 

NEUS FERRI EN CONCERT

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido