Maruja Limón – Jazzbah

MARUJA LIMÓN és una banda de sis integrants de Barcelona que es caracteritza per la seva música vital, que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins. Maruja Limón […]

MARUJA LIMÓN és una banda de sis integrants de Barcelona que es caracteritza per la seva música vital, que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins.

Maruja Limón es forma a finals de 2014 amb la intenció d’experimentar a través de les inquietuds de cadascuna. Són compositores i arranjadores dels seus propis temes que reflecteixen la frescor i proximitat que transmeten en els seus directes. Han actuat en diferents sales i festivals des de Portugal, el Marroc, França, Romania, Alemanya, França, Holanda, Itàlia a escenaris nacionals com al Festival Cruïlla, Pirineo Sur, MMVV, Guitar BCN, Festival Actual, entre molts altres.

Arriben a Ciutadella per primera vegada per presentar el seu darrer disc “’TE COMO LA CARA”. Un recorregut per la geografia de la rumba catalana, flamenca, quinqui, mestissa i llatina, en una cruïlla de sons experimentals, electrònics i orgànics.

Les Marujas exploren la rumba amb Dembow, música electrònica, salsa i pop. Un treball musicalment explosiu acompanyat d’unes lletres que oscil·len entre la sensibilitat i la ironia, per abordar temàtiques personals i socials.

No us perdeu aquest concert, serà una festa!

Preu: 12 € anticipada(+dg) / 15 € taquilla

UBICACIÓ: Teatre del Casino 17 de Gener. Avinguda Constitució, 18 (Ciutadella de Menorca)

 

COMPRAR ENTRADA

 

Maruja Limón - Jazzbah

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido