LUDOTECA DE NADAL – MAÓ

Com és habitual, l’Ajuntament de Maó organitza la ludoteca de les festes de Nadal que es desenvoluparà enguany al CEIP Maria Lluïsa Serra, adreçada a infants que cursin entre P3 […]

Com és habitual, l’Ajuntament de Maó organitza la ludoteca de les festes de Nadal que es desenvoluparà enguany al CEIP Maria Lluïsa Serra, adreçada a infants que cursin entre P3 i 6è de primària.

La ludoteca tindrà lloc els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener, en horari de 8.00 a 14.00 hores, i cada família es podrà inscriure els dies que consideri oportuns.

Pel que fa la matriculació, es podrà dur a terme en línia, a través del lloc web de l’Ajuntament de Maó, www.ajmao.org, entre el 24 de novembre i el 10 de desembre. En cas que es vulgui fer presencialment, es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana els dies 27, 28 i 29 de novembre de 10.00 a 13.30 hores.

Les places que s’ofereixen són limitades, per això es tindran en compte criteris de valoració per a l’adjudicació de places que es poden consultar a les bases d’admissió.

 

LUDOTECA DE NADAL MAÓ

Localización

Alquiler de barcos en Menorca
Alquiler de barcos en Menorca

Próximos eventos


error: Contenido protegido