Litus – Jazzbah

Cantant, guitarrista, pianista, compositor i actor, a Litus se l’ha pogut veure cada nit com a frontman de la banda musical de “Late Motiv”, el programa d’Andreu Buenafuente, en emissió durant […]

Cantant, guitarrista, pianista, compositor i actor, a Litus se l’ha pogut veure cada nit com a frontman de la banda musical de “Late Motiv”, el programa d’Andreu Buenafuente, en emissió durant 7 temporades a # Canal 0 de Movistar +. Una activitat que ha compaginat com a actor en diverses obres de teatre musical –l’exitosa Lehman Trilogy o el darrer musical sobre la rumba –Chakapum- en són bons exemples. La personalitat de Litus s’estén també en diverses seccions pròpies a la ràdio o, la darrera aventura, El Camerino, un original programa televisiu en què conversa distesament amb diversos músics del panorama nacional actual. A banda de tota aquesta activitat creativa, Litus compta amb 7
treballs propis com a líder i múltiples col·laboracions.

Impetuós, escènic i comunicatiu, Litus és una cruïlla de diversos estils. La seva música transita pel soul, el pop o la rumba en convivència pacífica amb el funk, el folk o el rock. De variades inflexions vocals, les seves cançons son elegants, riques en instrumentació i amb tornades enèrgiques i entranyables.

Els seus concerts són un show total impregnats d’energia i bon gust, amb un directe sense embuts fruit de l’experiència obtinguda durant els 25 anys de trajectòria que l’han convertit en un dels artistes més versàtils i singulars del moment.

Preu: 10 € (+dg)

 

COMPRAR ENTRADA

 

Litus - Jazzbah

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido