LEY DJ – JAZZBAH

  Torna a casa una de les djs més carismàtiques del païs. LEY DJ! En aquesta edició per tornar a portar la seva potència musical a l’illa i fer-vos ballar a […]

 

Torna a casa una de les djs més carismàtiques del païs. LEY DJ! En aquesta edició per tornar a portar la seva potència musical a l’illa i fer-vos ballar a tots sense aturar.

Famosa per la seva mescla entre l’indie i l’electrònica, LEY DJ es una de les poques artistes a nivell nacional que ha actuat juntament amb grans noms com 2Manydj’s o Digitalism i per obrir a increïbles bandes com Coldplay, U2 o Amaral. I després d’un hivern ple d’èxits en solitari i amb la seva marca ‘House Of Ley’ passarà un altre vegada per Jazzbah per donar un vespre màgic on cada cançó es convertirà en un hit.

No us la perdeu ell pròxim dissabte 18 de maig juntament amb els nostres dj’s residents. On la nostra sala tornarà a brillar i esclatar d’energía.

 

LEY DJ - JAZZBAH

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido