LALI BEGOOD – ES CLAUSTRE

  «Lali BeGood» torna amb una experiència en què la banda dilueix la frontera entre públic i escenari: Funtastik. Un xou on la frescor, l’humor i el joc formen l’engranatge perfecte per fer sortir […]

 

«Lali BeGood» torna amb una experiència en què la banda dilueix la frontera entre públic i escenari: Funtastik. Un xou on la frescor, l’humor i el joc formen l’engranatge perfecte per fer sortir l’infant que tots portem a dins. Els membres de Lali BeGood no han vingut només a tocar cançons… han vingut a JUGAR-LES!

Funtastik és disbauxa. És ai mamasita què passarà ara. És emoció. És fer el mico, i l’indi, i el ratolí. És gaudir de bona música. És jugar, emocionar-se i també parlar de temes actuals com estimar el nostre cos, respectar totes les formes de vida (fins i tot les nostres petites i estimades formigues!) o situar-nos en l’aquí i l’ara.

Una activitat organitzada per Es Claustre i el Mercat del Claustre del Carme.

 

ENTRADES

 

 

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido