Seleccionar página
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

LA FORÇA DEL BARROC ITALIÀ – OCIM I DANI ESPASA

27/05-20:30 - 28/05-20:30

10€ – 15€
LA FORÇA DEL BARROC ITALIÀ - OCIM I DANI ESPASA

Orquestra de Cambra Illa de Menorca i Dani Espasa

Música de Vivaldi, Albinoni i Corelli
27 de maig Teatre des Born, 20.30
28 de maig Orfeó Maonès, 20.30

Vivaldi. És dir el seu nom i ressona dins el cap una música fresca, enganxadissa, energètica.

L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca juntament amb el clavecinista Dani Espasa proposen un programa centrat en la música de Vivaldi pels seus propers concerts, que tindran lloc dia 27 de maig al Teatre des Born i dia 28 de maig a l’Orfeó Maonès, ambdós a les 20.30h.

No seria exagerar dir que Vivaldi va trobar “la gallina dels ous d’or”. Amb més de 500 concerts escrits, és el compositor de referència en matèria de virtuosisme i emotivitat. Cada un dels seus concerts és una joia.

Els instruments de corda, juntament amb el clave, seran els protagonistes d’aquest concert.

A més de la música del carismàtic Vivaldi, el concert es completarà amb obres tant emotives com “Il pianto d’Arianna” de Locatelli o un Concerto Grosso de Corelli. I és que amb aquest programa viurem una experiència apassionant: farem un viatge per Itàlia de nord a sud, de Venècia a Nàpols, sense sortir de Menorca.

El concert, que duu per títol un sonet de Petrarca: “Pace non trovo, la força del Barroc”, fa referència als contrastos i a la passió característica de la música de finals del Barroc. “No trobo la pau, però no estic per fer la guerra.”

Els músics de l’OCIM tenen una sensibilitat especial per la música barroca, que combina a la perfecció amb l’energia i gran capacitat de comunicació que els caracteritzen.

L’orquestra ja està consolidada com una peça indiscutible de la cultura i la societat Menorquina.

Francesc Prat cedeix la batuta de l’OCIM a Dani Espasa, a qui ha convidat perquè sigui el solista i director d’aquest projecte.

Dani Espasa és conegut per la seva versatilitat. A més de dedicar-se a la formació de conjunts en música barroca i improvisació, és director musical, pianista i compositor d’espectacles de dansa, cinema, televisió i teatre i treballa habitualment amb la cantant Maria del Mar Bonet.

Les entrades pels concerts estan disponibles al web i taquilles dels dos teatres i a través de les xarxes socials i web de l’orquestra. El preu de l’entrada general és de 15€ i de 12€ pels Amics de l’OCIM i socis de Joventuts Musicals de Maó i Ciutadella.

Totes les persones que es facin Amics de l’OCIM abans de dia 27 de maig, poden gaudir d’aquest descompte.

Els Amics de l’OCIM són un grup de persones que estimen la cultura i la música clàssica feta a Menorca i que volen donar suport activament al projecte de l’orquestra, tot fent una aportació econòmica anual. El formulari per inscriure’s està disponible al web i xarxes socials de l’orquestra. 

 

+ INFO, COMPRAR ENTRADA

Detalles

Comienza:
27/05-20:30
Finaliza:
28/05-20:30
Precio:
10€ – 15€
Categorías del Evento:
,
https://www.ocim.cat/

Local

Menorca
Menorca
Menorca, Illes Balears España
+ Google Map