JULIETA (DJ SET) – JAZZBAH

Intèrpret, compositora i productora, JULIETA s’ha consagrat com a un dels màxims referents de la nova escena pop catalana. Després de l’èxit del seu àlbum 5 AM i una gira que va […]

Intèrpret, compositora i productora, JULIETA s’ha consagrat com a un dels màxims referents de la nova escena pop catalana. Després de l’èxit del seu àlbum 5 AM i una gira que va recopilar més de trenta concerts a tot Espanya, l’artista es va acomiadar del 2023 traspassant fronteres en un increïble sold out a Londres i amb la venda total en 24 hores del final de gira a la Sala Apolo de Barcelona. Fent el primer Gallery Sessions en català, “LOKURA”, el “catalan dream” es lliura ara a un prometedor 2024 ple d’estrenes amb el seu nou projecte TU JURU LA JU TOUR. En aquesta ocasió, Julieta fa una selecció personal dels millors temes del pop i l’urban, increïbles cançons que han influenciat la seva carrera musical.

Una nit especial al costat de l’artista en format DJ set, on també l’acompanyarà el productor Moed.

Preu: 10 € (+dg)

UBICACIÓ: Jazzbah Port de Ciutadella

 

COMPRAR ENTRADA

 

JULIETA (DJ SET) - JAZZBAH

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido