JOTA DE MORIR – MARALA

Després de publicar A trenc d’alba, disc dedicat a la llum i als principis, el trio Marala presenta un nou treball que es vol acostar a la mort per entendre millor […]

Després de publicar A trenc d’alba, disc dedicat a la llum i als principis, el trio Marala presenta un nou treball que es vol acostar a la mort per entendre millor els finals. Amb temes de nova creació inspirats en la música d’arrel, de to profund i sonoritat menys pulcra, canten a la mort com ho fan les padrines, deixant un mínim espai a l’electrònica i jugant amb sons orgànics.

Marala són la catalana Selma Bruna, la mallorquina Clara Fiol i la valenciana Sandra Monfort i amb Jota de morir obren la possibilitat d’oferir una posada en escena molt cuidada en l’àmbit estètic; on la música, el vestuari, l’escenografia i el tractament del so i les llums estan al servei de generar una experiència immersiva.

 
 

Fitxa artística

 

Creació i interpretació
Marala
Producció musical i mescles
Pau Vallvé
Producció sonora i mescles
Jordi Casadesús
Màster
Víctor Garcia
Direcció creativa
Aina Garcia
Direcció escènica
Joan Fullana
Disseny gràfic
Enric Alepuz
Aquest concert és possible amb el suport de
Ajuntament de Ciutadella. Igualtat

 

JOTA DE MORIR - MARALA

Localización

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido