JOAN DAUSÀ – PEDRA VIVA 2024

  Joan Dausà viu un dels moments més dolços de la seva carrera musical després de convertir-se en un dels pocs solistes que, cantant en català, ha aconseguit en pocs mesos […]

 

Joan Dausà viu un dels moments més dolços de la seva carrera musical després de convertir-se en un dels pocs solistes que, cantant en català, ha aconseguit en pocs mesos omplir amb milers de persones el Palau Sant Jordi de Barcelona i el Palacio Vista Alegre de Madrid. Aquesta fita històrica, anteriorment només assolida per grans noms de la cançó com Joan Manuel Serrat o Lluís Llach, consolida Joan Dausà com un dels artistes referents de l’actual escena musical del país. Aquest 2024, el santfeliuenc oferirà un nombre molt reduït de concerts per poder preparar noves cançons de cara l’any vinent. Molt contents que Pedra Viva en col·laboració amb Jazzbah sigui una d’aquestes poques oportunitats de veure’l en directe.

 

COMPRAR ENTRADA

 

JOAN DAUSÀ - PEDRA VIVA 2024

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido