III FESTIVAL D’ALTRES CINEMES – TEATRE PRINCIPAL

Enguany es celebra la tercera edició del Festival d’Altres Cinemes (FAC), un festival organitzat per la Direcció General de Cooperació de les Illes Balears. Té l’objectiu de transformar les mirades […]

Enguany es celebra la tercera edició del Festival d’Altres Cinemes (FAC), un festival organitzat per la Direcció General de Cooperació de les Illes Balears. Té l’objectiu de transformar les mirades a través del cinema cap a regions poc representades en els mitjans de comunicació.

En un moment en què els nostres ecosistemes es veuen amenaçats per la falta d’aigua, el risc d’incendis o l’escassetat de recursos naturals, el FAC 2023 posa el focus en les persones que defensen els territoris i que es juguen la vida perquè el present i el futur de les nostres societats sigui com més humà i sostenible millor. Una defensa que, a més, té rostre de dona.

En aquesta jornada, es projectaran: Cuerdas (2022), dirigida per Estíbaliz Urresola, i La ilusión de la abundancia (2022), codirigida per Erika González Ramírez i Matthieu Lietaert. Són dues pel·lícules (ficció i documental) que generaran un diàleg sobre lluites invisibilitzades al País Basc i a l’Amèrica Llatina, i convidaran a la reflexió del públic, que hi trobarà molts vincles amb algunes de les problemàtiques que també són presents a les illes Balears.

Duració aproximada: 120 min

Públic: A partir de 12 anys

Idiomes de les projeccions: Cuerdas: castellà, La ilusión de la abundancia: anglès, portuguès, castellà

Entrada: Gratuïta, amb invitació 

Organització: Direcció General de Cooperació i Immigració (Govern Balear de les Illes Balears. Conselleria de Família i Afers Socials)

 

+INFO

 

III FESTIVAL D’ALTRES CINEMES - TEATRE PRINCIPAL

 

Localización

Alquiler de barcos en Menorca
Alquiler de barcos en Menorca

Próximos eventos


error: Contenido protegido