IDÒ CAP PROBLEMA

IDÒ CAP PROBLEMA Amb Rut Florit, Marta Villier, Miquel Plana, Jaume Sintes i Paolo Girelli. Direcció de Pitus Fernández Castell de Sant Antoni, Fornells (Es Mercadal) Dissabte 6 de juliol […]

IDÒ CAP PROBLEMA

Amb Rut Florit, Marta Villier, Miquel Plana, Jaume Sintes i Paolo Girelli.
Direcció de Pitus Fernández

Castell de Sant Antoni, Fornells (Es Mercadal)
Dissabte 6 de juliol a les 20.00 h

I és sempre com la primera vegada… Un grup excepcional d’artistes de Menorca m’acompanyen i recolzen amb molt d’afecte en aquest nou procés creatiu.

Vull donar les gràcies a Pitus que amb la paciència, la professionalitat i la saviesa d’un gran mestre va acceptar el repte de dirigir-nos en una actuació que serà una miqueta catalá i un poquet en menorquí.

Em sento orgullós de poder viure aquest moment amb 3 artistes que sempre han emocionat a qui els escolta amb la seva música: Rut, Miquel i Jaume. Per a mi no hi ha gest més sincer d’amistat i confiança que compartir escenari junts…

Tot això no hauria estat possible sense el suport i la col·laboració de l’ajuntament de @ajesmercadal i el Departament de Cultura.

Vaig arribar a Menorca l’any 2014. Era un diumenge de juny…

Deu anys després puc tenir el plaer de correspondre tot l’amor rebut de Menorca i la seva gent organitzant una vetllada especial per a tots els amants d’aquesta illa i la seva cultura.

Doncs…
«Idò cap problema»

Ens veiem al Castell de Sant Antoni – Fornells.

de Cor a Cor
Pitus
Rut, Miquel, Jaume i Paolo

 

IDÒ CAP PROBLEMA - PAOLO GIRELLI

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido