HEM DE PARLAR – CIA. VERO CEDONYA – TEATRE DES BORN

Una dona, un home i un adolescent formen el retrat de família d’Hem de parlar, una instantània que evoca frases que es dansen, lletres que es mouen i s’ordenen, moviments […]

Una dona, un home i un adolescent formen el retrat de família d’Hem de parlar, una instantània que evoca frases que es dansen, lletres que es mouen i s’ordenen, moviments que s’entrellacen i silencis que expressen més que qualsevol paraula.

Un espectacle inclusiu de dansa-teatre fruit de la llarga experiència de Vero Cendoya en el treball amb persones amb diversitat funcional. Emocions que ens transformen i ens obren mons.

Una parella que prova diferents vies de comunicació per tal de salvar la família. I un adolescent que com tots ells quan els hi preguntes, mai fan res, ni van enlloc ni amb ningú. Una història que parla de les relacions i els seus conflictes familiars. Els conflictes de parella i, de retruc, de la convivència familiar amb un adolescent. En aquest projecte hi treballen dos ballarins professionals i un/a intèrpret amb Síndrome de Down.

Públic: Espectacle recomanat a partir de 12 anys Durada: 50 min Idioma: Català Preu: de 6 fins a 9 €

FITXA ARTÍSTICA Direcció i coreografia Vero Cendoya Intèrprets Linn Johansson, Jem Prenafeta i Hansel Nezza Composició musical Adele Madau Espai Sonor David Solans Producció Lídia Serrat Administració Joan Fabregat Management Albert Baldomà Amb la col·laboració d’Helena Calafell Una coproducció de Cia.Vero Cendoya i Fundació Carulla

Disponible per a funció escolar

 

COMPRAR ENTRADA

 

HEM DE PARLAR - CIA. VERO CEDONYA - TEATRE DES BORN

Localización

Alquiler de barcos en Menorca
Alquiler de barcos en Menorca

Próximos eventos


error: Contenido protegido