Seleccionar página
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

GRAHAME PEARCE FEST – SANT CLIMENT

25/06-18:30

20€
GRAHAME PEARCE FEST - SANT CLIMENT

GRAHAME PEARCE FEST - SANT CLIMENT

 

El Grahame Pearce Fest va néixer l’any 2021 com la celebració del 10è aniversari de la cervesera artesana Grahame Pearce annexada al Restaurant Molí de Foc, que també complia 25 anys de vida. Després de l’èxit de l’any passat hem decidit que encara tenim moltes coses a celebrar! 

Arriba la 2ª edició del Grahame Pearce Fest per aglutinar dos elements essencials de les Illes Balears: la gastronomia i la música. En sintonia amb el concepte de la marca Grahame —una cervesa jove en constant experimentació–—es vol apostar per un esdeveniment amb bandes emergents del territori balear. 

A partir d’aquest compromís ètic amb la promoció d’artistes locals i del producte de proximitat, traslladarem tota la filosofia de sostenibilitat ecològica, relacionada amb la nostra manera de treballar la cervesa, a l’àmbit cultural.

L’aniversari també vol ser una festivitat comunitària i que impliqui els diferents agents socials de Sant Climent, ja que bona part del caràcter de la nostra cervesa es deu a la idiosincràsia particular del poble.

COMPRAR ENTRADA

Detalles

Fecha:
25/06
Hora:
18:30
Precio:
20€
Categorías del Evento:
,
https://www.grahamepearcefest.com/

Local

Campo de futbol Sant Climent
Sant Climent, Illes Balears 07712 España + Google Map