GALA LÍRICA JOAN PONS

Entre el 14 i 19 de juny del 2022, se celebrava a Palma el I Concurs Internacional de Cant Joan Pons, un projecte comú de la Direcció General de Cultura […]

Entre el 14 i 19 de juny del 2022, se celebrava a Palma el I Concurs Internacional de Cant Joan Pons, un projecte comú de la Direcció General de Cultura i la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears (FOSIB).

El premi es repartiria entre cinc parts i, avui, alguns dels guanyadors/es internacionals d’aquest concurs —vinguts d’indrets com d’Ucraïna o la Xina— són convidats a participar a la Gala Lírica de Cant Joan Pons que se celebrarà a Ciutadella.

Joan Pons, una figura transversal en el panorama cultural menorquí del s.XX i una de les veus líriques més importants també del darrer segle, es mostrava agraït per la idea de la Direcció General de Cultura i la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears de crear un premi amb el seu nom. Un premi que ajuda a impulsar i visibilitzar el treball dels joves talents de la lírica, i que ara ha volgut portar una mica més enllà, mostrant conjuntament el do de les figures guanyadores en format Gala Lírica.

COMPRAR ENTRADA

GALA LÍRICA JOAN PONS

 

Localización

ALQUILER BARCOS MENORCA

Booking.com

Booking.com

Próximos eventos


Booking.com