FESTIVAL TERESETES: «KAR» DE FEKETE SERETLEK & STUDIO DAMÚZA

Teatre d’objectes · Música Fekete Seretlek & Studio Damúza · Festival Teresetes Espectacle recomanat a partir de 15 anys 60 min Aquest any repetim la col·laboració amb el Festival Teresetes […]

Teatre d’objectes · Música

Fekete Seretlek & Studio Damúza · Festival Teresetes

Espectacle recomanat a partir de 15 anys

60 min

Aquest any repetim la col·laboració amb el Festival Teresetes de Mallorca, qui ens porta KAR, una obra de teatre d’objectes i concert sobre motius d’Anna Karenina.

L’actuació combina música, cabaret i teatre d’objectes presentant composicions musicals originals i lúdiques que deriven principalment del folk rus. Sis actors expressius, veus i una taula sobre la qual s’animen objectes per construir composicions rítmiques, recreen amb suavitat fragments de la novel·la.

Durant el sopar fúnebre, durant el tentineig de copes i el silenciós acompanyament de la banda fúnebre, en lloc d’un comiat pacífic, comencen a esdevenir fragments de la vida de la persona difunta. A través dels moviments aleatoris del cambrer i mitjançant una combinació de música, paraules i objectes, la imaginació dels convidats reanimen el difunt. Intoxicats pel vi, comencen a submergir-se en el passat, fins que finalment ells mateixos es converteixen en personatges de la història d’Anna Karenina.

COMPRAR ENTRADA

 

FESTIVAL TERESETES: «KAR» DE FEKETE SERETLEK & STUDIO DAMÚZA

Localización

ALQUILER BARCOS MENORCA

Booking.com

Booking.com

Próximos eventos


Booking.com