Seleccionar página
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

FESTIVAL AGLAIA – 2ª EDICIÓ

27/05

12€
FESTIVAL AGLAIA - 2ª EDICIÓ

 

En la seva segona edició l’Aglaia s’obre a totes aquelles dones músiques, intèrprets, compositores i/o arranjadores de qualsevol procedència amb l’única exigència de que la seva proposta no s’hagi estrenat a Menorca o, en haver-se estrenat, proposi alguna novetat en quan al repertori o la formació en la que es presenta.

Aglaia es compromet a oferir al públic menorquí qualitat, originalitat i varietat d’estils musicals en les propostes així com a tenir en compte sempre el talent femení balear, especialment el menorquí.

Aglaia es crea de nou com un esdeveniment vinculat al territori, tant en la seva localització com en les propostes musicals, posant en valor la idiosincràsia de la comunitat creadora, així com la singularitat arquitectònica i geogràfica.

Des de l’Aglaia considerem que la normalització de la visibilitat de les dones va de la ma del camí actiu per la sostenibilitat del planeta en que vivim, per aquesta raó en cada edició el festival sumarà noves complicitats amb agents actius en aquestes direccions i proposarà activitats facilitades per aquestes col·laboracions.

Finalment l’Aglaia cerca normalitzar la presència de dones creadores i facilitar a les audiències la descoberta dels seus talents i considera que el festival estarà justificat fins que la presència femenina als escenaris del nostre país arribi a la paritat.

Aglaia està dirigit a la població de Menorca així com als estiuejants i visitants de diverses procedències.

 

COMPRAR ENTRADA

Detalles

Fecha:
27/05
Precio:
12€
Categorías del Evento:
,
http://clarianaproductions.com/aglaia-2/

Local

Akelarre Restaurant & Live Music
Moll de Ponent, 41
Mahón, Illes Balears 07701 España
+ Google Map
Teléfono:
971368520