FERRAN PALAU – ES CLAUSTRE

Ferran Palau es prepara per a un retorn espectacular a l’escena musical. Després de quasi dos anys allunyat dels escenaris, anuncia el llançament del seu nou àlbum el maig de 2024. […]

Ferran Palau es prepara per a un retorn espectacular a l’escena musical. Després de quasi dos anys allunyat dels escenaris, anuncia el llançament del seu nou àlbum el maig de 2024. Aquest nou treball promet un concepte renovat, transportant als oients a un món orgànic i real, impregnat de nostàlgia pels “monstres” del passat. Ferran Palau ha creat un llegat musical impressionant amb àlbums com ‘Kevin’ (2019), ‘Blanc’ (2018), ‘Santa Ferida’ (2015), i ‘L’Aigua del Rierol’ (2012), a més del senzill ‘Cel Clar’. El febrer de 2021, Palau va presentar ‘Parc’, el seu cinquè àlbum i cap a final d’aquell mateix any, va llançar ‘Joia’, un àlbum influenciat per l’admiració cap a les dones de Hidden Track Records. Ara tornarà amb un nou univers, fidel al seu origen però mirant sempre cap endavant, que presenta en exclusiva a Menorca el proper divendres 21 de juny a l’escenari d’Es Claustre. No et perdis aquest concert màgic!     

 

COMPRAR ENTRADA

 

 

 

FERRAN PALAU - ES CLAUSTRE

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido