ESTER F. MATA ENSEMBLE – ES CLAUSTRE

Ester Fernandez Mata Ensemble és un projecte nascut de la curiositat i l’experimentació de la trompetista que encapçala aquesta formació, amb composicions originals, líriques en el seu orígen i escrites en […]

Ester Fernandez Mata Ensemble és un projecte nascut de la curiositat i l’experimentació de la trompetista que encapçala aquesta formació, amb composicions originals, líriques en el seu orígen i escrites en el transcurs de ciutats como Lisboa i Barcelona, que al llarg del temps han crescut i pres forma durant les sevs estades als Països Baixos. Juntament amb ella, l’acompanyen quatre músics que completen el quintet donant com a resultat una música íntima, fresca, que ens parla des dels orígens sense oblidar l’esponteneïtat i l’aparició de noves sonoritats.

 

 

 

La Tercera edició del cicle Es Claustre 23

 

 

Tots els diumenges, de juny a setembre, la terrassa d’Es Claustre s’omplirà amb l’escena de músics habituals de l’emblemàtic local de jazz de Barcelona, creant el cicle Es Claustre 23.

Aquest concert forma part del «Mapa de Vincles» amb col·lectius, entitats, artistes o persones que Es Claustre inicia des de l’any 2021, amb Robadors 23   

 

 

ESTER F. MATA ENSEMBLE - ES CLAUSTRE

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido