ÈLIA BASTIDA QUARTET 51è FESTIVAL DE MÚSICA DE MAÓ – JJMM MAÓ

La multiinstrumentista Èlia Bastida (Barcelona, 1995), considerada una de les millors violinistes de jazz a escala mundial, conduirà una vetlada musical acompanyada pel contrabaixista Joan Chamorro, el guitarrista Josep Traver […]

La multiinstrumentista Èlia Bastida (Barcelona, 1995), considerada una de les millors violinistes de jazz a escala mundial, conduirà una vetlada musical acompanyada pel contrabaixista Joan Chamorro, el guitarrista Josep Traver i el baterista Arnau Julià.

De ben jove, la violinista, saxofonista i cantant de jazz ja va recórrer diferents països: primerament, com a membre de l’agrupació Sant Andreu Jazz Band ―amb la qual va enregistrar sis àlbums―; en l’actualitat ho fa com a líder del seu propi trio i quartet.

La seva carrera artística l’ha portat a sonar i enregistrar melodies amb músics de gran renom, com Scott Hamilton, Joel Frahm, Joe Magnarelli, Dique Oatts, John Allred, entre d’altres, a més d’oferir actuacions de gran repercussió a Suïssa, Suècia, Holanda, Dinamarca, Itàlia, França i l’Índia.

Organització: Joventuts Musicals de Maó

Col·laboració: Consell Insular de Menorca, Ajuntament de Maó i Fundació Teatre Principal de Maó

Inici de venda: 11 de juny

Veu i violí: Èlia Bastida

Contrabaix: Joan Chamorro

Guitarra: Josep Traver

Bateria: Arnau Julià

 

+ INFO | COMPRAR ENTRADA

 

ÈLIA BASTIDA QUARTET 51è FESTIVAL DE MÚSICA DE MAÓ - JJMM MAÓ

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido