EL MAR: VISIÓ D’UNS NENS QUE NO L’HAN VIST MAI

Dia Mundial del Teatre L’any 1934, el jove mestre català Antoni Benaiges arriba a l’escola rural de Bañuelos de Bureba, un petit poble de Burgos. Pocs mesos després, paga de […]

Dia Mundial del Teatre

L’any 1934, el jove mestre català Antoni Benaiges arriba a l’escola rural de Bañuelos de Bureba, un petit poble de Burgos. Pocs mesos després, paga de la seva butxaca una impremta i un gramòfon. Des d’aquell mateix any, els infants publiquen les seves emocions, somnis i pensaments.

El mes de gener de l’any 1936, els infants publiquen El mar. Visión de unos niños que no lo han visto nunca. El quadern “conté, en format de vers, més que de prosa, les expressions dels escolars de com s’imaginen el mar, les seves pors i els seus somnis”. El mestre els promet que aquell mateix estiu els portarà a Catalunya, perquè coneguin el mar, però el 25 de juliol de 1936 Benaiges és afusellat. La promesa del mestre ja no es podrà complir.

La peça —fruit de la primera trobada dels creadors— proposa un dispositiu en el qual els objectes, el poema i el material documental conviuen sense jerarquies.

 

COMPRAR ENTRADA

 

EL MAR: VISIÓ D’UNS NENS QUE NO L’HAN VIST MAI

Localización

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido