EL CIRC DELS MUSINAUTES – TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

La companyia de circ catalana Hotel Iocandi i l’OCIM -en honor al seu vessant educatiu i interdisciplinar-, creen aquest espectacle musical familiar basat en el mon de les arts circenses. […]

La companyia de circ catalana Hotel Iocandi i l’OCIM -en honor al seu vessant educatiu i interdisciplinar-, creen aquest espectacle musical familiar basat en el mon de les arts circenses.

El trapezi -conjuntament amb l’escala d’equilibris i el clown– serà el gran protagonista de l’espectacle. Però la música, composada en exclusiva per Gina Leishman, hi tindrà un paper molt rellevant, inspirada com està en els records d’infantesa de G. Leishman i, concretament, en la novel·la Night at the Circus, ficció que narra la història de Fevvers, una trapezista amb ales que captiva la curiositat d’un periodista.

La composició musical final ofereix una visió moderna i fresca de la música circense, amb el segell de qualitat de l’OCIM, que dirigirà Francesc Prat. Els músics de l’OCIM també participen en moments clau de l’escena, dotant l’espectacle de dinamisme i oferint una veritable fusió de les dues disciplines artístiques.

Intèrprets: Hotel Iocandi, Orquestra de Cambra Illa de Menorca

Direcció musical: Francesc Prat

Composició: Gina Leishman

Direcció escènica: Joan Fullana

Duració aproximada: 45 min

Públic: Tots els públics

Idioma: Català

Preu: 12 €. Descomptes: Menors de 12 anys: 50%; Carnet Jove: 10%; persones jubilades: 10%; Amic/amiga del Principal: 15%

Inici de venda: 15 de setembre

Coproducció: Fundació Teatre Principal de Maó, Teatre des Born, Orquestra de Cambra Illa de Menorca.

 

COMPRAR ENTRADA

 

EL CIRC DELS MUSINAUTES - TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Localización

Alquiler de barcos en Menorca
Alquiler de barcos en Menorca

Próximos eventos


error: Contenido protegido