CUIRASSA OBERTA – MARILÉN RIBOT – TEATRE PRINCIPAL MAÓ

Quan una peça de ceràmica es romp, la reparen amb resina i pols d’or, i la converteixen, així, en un objecte únic, dotat amb una estètica nova i un nou […]

Quan una peça de ceràmica es romp, la reparen amb resina i pols d’or, i la converteixen, així, en un objecte únic, dotat amb una estètica nova i un nou valor. Així mateix, Cuirassa oberta està inspirada en la representació dels mestres Kintsukoroi, aquells que impulsen a abraçar els sofriments i errors humans, amb la finalitat d’acceptar-los i embellir-los. 

Cuirassa oberta és la primera proposta de la companyia Marilén Ribot, un projecte que combina llenguatge físic, tècniques de circ i escriptura dramàtica, i neix de la necessitat de l’artista d’obrir-se al món i d’expressar els sentiments personals.

Un espectacle que aconsegueix captivar l’espectador de principi a fi, amb un magistral domini de múltiples disciplines: l’equilibri sobre ampolles de vidre, el faquirisme, la roda Cyr, el prisma aeri i el llançament de ganivets. Hi destaquen els atributs de Ribot, com l’elegància, la precisió, l’exotisme o la delicadesa. Un deliri per a tots els sentits.

 

COMPRAR ENTRADA

 

 

CUIRASSA OBERTA - MARILÉN RIBOT - TEATRE PRINCIPAL MAÓ

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido