CORSÉ – CLARA PEYA – TEATRE DES BORN

Clara Peya torna al Teatre des Born gràcies al Festival Sons de Nit. Aquesta vegada, ens presentarà el seu nou treball, que gira entorn de la violència que porta implícita […]

Clara Peya torna al Teatre des Born gràcies al Festival Sons de Nit. Aquesta vegada, ens presentarà el seu nou treball, que gira entorn de la violència que porta implícita el concepte de perfecció. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses en què la pianista ha seleccionat diferents cantants perquè les interpretin i aportin el seu propi univers al disc. Les veus de Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau i Leo Rizzi, entre d’altres, acompanyades del magnètic piano de Clara Peya, combinat amb sintetitzadors i, bases electròniques, configuren una atmosfera única i vibrant, en què cada petit detall és tan intens com imprescindible.

En directe, dues veus, bateria, teclats i sintetitzadors acompanyen el piano de Clara Peya en una posada en escena que cuida fins al darrer detall i que, com ja és habitual en l’artista, desplega una dramatúrgia viva i genera una experiència única a cada concert.

Fitxa artística
Piano i sintetitzadors modulars
Clara Peya
Veu
Ana Zanoguera
Veu
Carmen Aciar
Teclats i sintetitzadors
Adrià González
Bateries i percussions
Dídak Fernández

COMPRAR ENTRADA

 

CORSÉ - CLARA PEYA - TEATRE DES BORN

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido