ANOTHER WAY SANT LLUÍS

Un any més, la Sala Albert Camus serà la seu del Another Way Film Festival, un certàmen que persegueix l’objectiu de sensibilitzar sobre la crisi climàtica i la sostenibilitat a […]

Un any més, la Sala Albert Camus serà la seu del Another Way Film Festival, un certàmen que persegueix l’objectiu de sensibilitzar sobre la crisi climàtica i la sostenibilitat a través del cinema. Es projectaran tres pel·lícules:

  • After Work: la majoria de les ocupacions que hi ha avui dia desapareixeran d’aquí a unes dècades. A mesura que la tecnologia supera la capacitat humana, tenim l’oportunitat de replantejar-nos el paper del treball a les nostres vides. Al llarg dels quatre continents, el documental descriu vides molt diferents.
  • Urak Lawoi: a l’illa de Koh Lipe, Tailàndia, hi viuen els Urak Lawoi, “Germans del Mar”. Construeixen les seves llars a la vora del mar perquè són pescadores, bussejadors i exploradors. Molts moren per les tècniques de pesca ancestrals.
  • Domingo Domingo: divertit documental en què un agricultor de taronges valencià intentarà plantar cara a l’opressió que les multinacionals exerceixen sobre els humils treballadors de la terra. Per aconseguir-ho, se li acudeix patentar una nova mandarina que està ideant en secret.

 

COMPRAR ENTRADA

BROTHERS ON THE SEA

 

 

 

 

 

DOMINGO DOMINGO

Localización

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido