ACORAR – TONI GOMILA

Celebram tots junts més d’una dècada de vida d’Acorar, el multipremiat text de Toni Gomila, que des de la seva estrena l’any 2011 no ha baixat dels escenaris. Com diu […]

Celebram tots junts més d’una dècada de vida d’Acorar, el multipremiat text de Toni Gomila, que des de la seva estrena l’any 2011 no ha baixat dels escenaris. Com diu Gomila, “veurem si han envellit les idees i passatges d’aquell dia de matances, si aquesta rondalla que hem fet viure a tants i tants indrets encara conserva un bri de vigència. Mentre sigui així, així l’anirem explicant per pobles i ciutats as long as a hundred of us remain alive“.

Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que –encara— existeixi la nostra comunitat. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí el títol de l’espectacle. La d’acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui en dia ben pocs en saben. A partir d’un minúscul fet casolà, oferim una visió universal que provoca una reflexió en l’espectador sobre el seu món més íntim. Arribarem a la secreta intimitat de cada un perquè allò que oferim és universal.

 

Fitxa artística
Text i interpretació
Toni Gomila
Direcció
Rafel Duran
Ajudant de direcció
Antònia Jaume
Espai escènic i vestuari
Rafel Lladó
Il·luminació i so
Rafel Febrer
Construcció
Kake Portas
Vídeo
Jaume Miralles
Pintura tèxtil
Pere Terrassa
Màscara
Margalida Munar
Veus en off
Antònia Jaume i Miquel Torrens
Assessorament lingüístic
Margalida Quetglas
Fotografia
Francesc Messeguer
Disseny
Mateu Riera
Producció executiva
Toni Gomila i Cristina Bugallo
ACORAR - TONI GOMILA

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido