A PEU I AMB BICICLETA PER MENORCA

“A peu i amb bicicleta per Menorca. Mascaró Pasarius, la forja d’un investigador”. La mostra té l’objectiu de presentar a les persones que la visiten –d’una manera didàctica– la vida […]

“A peu i amb bicicleta per Menorca. Mascaró Pasarius, la forja d’un investigador”.

La mostra té l’objectiu de presentar a les persones que la visiten –d’una manera didàctica– la vida i el treball realitzats per Josep Mascaró Pasarius per la cultura i el patrimoni de Menorca.

Així, fa un repàs per la vida d’aquest investigador i se centra a explicar la feina assolida en camps com l’arqueologia, la cartografia i la toponímia menorquines, així com el seu treball com a divulgador del cúmul de coneixement que va generar al llarg dels anys.

L’exposició s’emmarca en el context de celebració, el passat 2023, dels 100 anys del naixement d’aquest investigador. I pretén fer difusió del seu ingent treball a favor de la cultura i apropar la seva figura a la ciutadania, des d’una perspectiva pedagògica i didàctica. Així, la mostra es divideix en diferents àmbits, on el mateix Mascaró ens explica la feina realitzada, amb el suport d’imatges de la seva vida.

La producció de l’exposició és a càrrec de l’Ajuntament de Ciutadella, i, gràcies a la col·laboració del Consell Insular de Menorca, l’Ajuntament de Maó també l’ha pogut acollir.

La mostra, que romandrà oberta fins al 16 de març, també podrà ser visitada pels centres escolars que ho destigin. A més, l’Ajuntament oferirà un servei de visites guiades.

 

A PEU I AMB BICICLETA PER MENORCA

Localización

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido