78i… GALA D’ESTRELLES DE LA DANSA – FUNDACIÓ RUBIÓ

Per novè any consecutiu, la dansa tornarà a protagonitzar una de les nits d’estiu més emblemàtiques del Principal de Maó, que acollirà, un any més, les grans estrelles de la […]

Per novè any consecutiu, la dansa tornarà a protagonitzar una de les nits d’estiu més emblemàtiques del Principal de Maó, que acollirà, un any més, les grans estrelles de la dansa provinents de companyies professionals de gran renom internacional.

Filipa de Castro i Carlos Pinillos (primers ballarins del Ballet Nacional de Portugal), Héctor Ferrer, Kayoko Everhart (primera ballarina de la CND) o Joaquín de Luz són alguns dels rostres que donaran vida a una vetlada que convertirà l’illa de Menorca en el centre mundial de la dansa.

Els artistes convidats interpretaran coreografies pròpies de la dansa clàssica, neoclàssica, contemporània, flamenc i, també, de la dansa espanyola.

Organització: Associació Escenari i Alba Estudi de Dansa

Col·laboració: Fundació Rubió i Tudurí, Consell Insular de Menorca, Ajuntament de Maó i Fundació Teatre Principal de Maó

Intèrprets: Kayoko Everhart, Filipa de Castro, Carlos Pinillos, Héctor Ferrer, Joaquín de Luz, entre d’altres

Il·luminació: Gloria Montesinos i Keith Yetton

 

+ INFO | COMPRAR ENTRADA

 

 

78i… GALA D’ESTRELLES DE LA DANSA – FUNDACIÓ RUBIÓ

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido