51è FESTIVAL DE MÚSICA DE MAÓ

51è FESTIVAL DE MÚSICA DE MAÓ, homenatge a Ernesto Fèlix Carles Marigó presentant «Breaking Bach» amb Ismael Alcina i David Domínguez.  Un concert captivador que fusiona la música clàssica, el […]

51è FESTIVAL DE MÚSICA DE MAÓ, homenatge a Ernesto Fèlix

Carles Marigó presentant «Breaking Bach» amb Ismael Alcina i David Domínguez. 

Un concert captivador que fusiona la música clàssica, el flamenc i la música d’arrel, empenyent els límits d’aquests estils i introduint un format innovador i fresc. Aquí rau l’encant: Bach sempre triomfa, en qualsevol moment, en qualsevol gènere, el posis a la festa que el posis ….

Carles Marigó, David Domínguez i Ismael Alcina són tres músics amb camins únics que convergeixen en aquest projecte excepcional. Marigó, nascut a Blanes, format a l’ESMUC i al prestigiós i exigent conservatori Txaikovski de Moscú, és un artista de formació clàssica que toca descalç, barreja l’improvisació, el flamenc i la música d’arrel.

En paraules de Bernat Dedéu, que el va batejar “Johann Sebastian Marigó”, el que surt de les seves tecles és “bellesa musical d’un altre planeta”. Amb la seva interpretació única de la música de J. S. Bach, Marigó tracta la clàssica com un ésser viu en constant evolució.

Domínguez, percussionista autodidacta, amb una passió fervent pel flamenc, ha col·laborat amb nombrosos artistes destacats, com Duquende, Montse Cortés, David de Jacoba, i molts més i s’ha convertit en un dels percussionistes més buscats en l’escena del flamenc actual. Alcina, baixista amb un estil inconfusible, ha deixat la seva empremta en l’escena musical espanyola, contribuint a gires i enregistraments per a diversos artistes com David de María, Lya, India Martínez, i molts altres. Junts, Marigó, Domínguez i Alcina es reuneixen en aquest projecte per compartir la seva visió particular de la música de Bach. A través d’aquesta experiència musical única, ens conviden a explorar noves dimensions sonores i a descobrir la màgia de la seva fusió musical.

Venda d’entrades, a l’oficina de l’Orfeó, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h i a taquilla, 1h abans de la representació.

Preu entrades: anticipades i socis 10€ general 20€

 

51è FESTIVAL DE MÚSICA DE MAÓ

Localización

Reserva tu coche de alquiler pulsando sobre la imagen y consigue un 10% de descuento.

Autos de alquiler Menorca

Próximos eventos

QUÉ HACER EN MENORCA

Síguenos en Telegram y no te pierdas ningún evento cultural en Menorca. Además, te informaremos de todos los sorteos de entradas que realizamos a lo largo de todo el año.

Pulsa sobre el logo y síguenos.

Ocio en Menorca en Telegram

error: Contenido protegido