Direcció General de Comerç i Empresa

CALENDARI DE FIRES I MERCATS DE LES ILLES BALEARS 2017

MERCATS SETMANALS A L’ILLA DE MENORCA

El dilluns: Ciutadella, es Castell, Sant Lluís El dimarts: Maó El dimecres: Ciutadella, es Castell, es Migjorn Gran, Sant Lluís El dijous: Alaior El divendres: Ciutadella, Ferreries El dissabte: Ciutadella, Ferreries, Maó El diumenge: Maó

MERCATS ESTACIONALS A L’ILLA DE MENORCA

Alaior: de maig a octubre: el dilluns i el dijous, mercat ambulant de Cala en Porter, a la plaça Gran (de 19 a 23 h). del final de juny al principi de setembre: el dimecres, mercat de nit artesà, al nucli antic (de 19 a 23 h).

es Castell: de juny a setembre: de dilluns a diumenge, mercat de Cales Fonts, a la rampa central de Cales Fonts (de 8 a 2 h). juliol i agost: el dilluns, mercat de nit, al carrer de sant Josep (de 20 a 24 h).

Ciutadella: de l’1 de juny al 30 de setembre: diàriament, mercat de Capllonch, al carrer de Pere Capllonch (de 19 a 24 h de dilluns a dijous, i de 17 a 1 h de divendres a diumenge). del 15 de maig al 30 de setembre: el dilluns i el divendres, mercat artesanal a la plaça del Born (de 19 a 24 h). de l’1 de juny al 30 de setembre: diàriament, mercat de Costa Marina, al carrer del Portal de la Mar (de 19 a 24 h de dilluns a dijous i de 19 a 1 h de divendres a diumenge). de maig a octubre: diàriament, mercat d’estiu a les urbanitzacions de cala en Blanes, cala en Bosc, cala Blanca i La Serpentona (de 17 a 24 h).

Ferreries: del 30 de juny al 15 de setembre: el divendres, mercat Divendres a la Fresca, al nucli antic de Ferreries (de 19 a 23 h).

Maó: juny, juliol i agost: el dimarts, mercat de nit, al centre històric i comercial de Maó (de 20 a 23 h). de l’1 de maig al 31 d’octubre: diari, mercat ambulant al parc de Rotxina (de 10 a 20 h). de l’1 de maig al 31 d’octubre: el dilluns i el dissabte, mercat artesà a la plaça de la Constitució (de 9 a 14 h).

es Mercadal: de març a maig: el dijous, mercat de primavera al carrer Nou des Mercadal (de 10 a 13 h). de juny a setembre: el dijous, mercat d’estiu als carrers del centre des Mercadal (de 19 a 22:30 h). de gener a març: el dijous, mercat d’hivern al carrer Nou des Mercadal (de 10 a 13 h). d’octubre a desembre: el dijous, mercat d’hivern al carrer Nou des Mercadal (de 10 a 13 h).

Fornells: de maig a octubre: el dijous, mercat ambulant del carrer de la Mar de Fornells (de 10 a 13 h). (es Mercadal) de juny a setembre: el dilluns, mercat agroalimentari al carrer Major de Fornells (de 18 a 23 h). d’octubre a maig: diumenges alterns, mercat agroalimentari al carrer Major de Fornells (de 9 a 13 h).

es Migjorn Gran: de juny a setembre: el dimarts, mercat Dimarts as Migjorn (de 19 a 23 h).
d’octubre a desembre: el dissabte, mercat itinerant Tasta es Migjorn (de 10 a 14 h).

Sant Lluís: de juny a setembre: el dilluns, el dimecres, el dijous i el diumenge, mercat de Punta Prima al passeig de s’Arenal (de 17 a 24 h). de juliol a agost: el divendres, mercat del Divendres Fosquet al carrer de Sant Lluís (de 19 a 24 h).
Advertiment: les dades consignades en aquest calendari provenen de la informació requerida per la Direcció General de Comerç i Empresa a les entitats organitzadores de les fires i els mercats de les Illes Balears i s’actualitza amb les modificacions eventuals de dades que li comuniquen les entitats organitzadores. Això no obstant, en previsió de possibles modificacions que no s’hagin pogut actualitzar, es recomana confirmar amb les entitats organitzadores les dates dels actes abans d’assistir-hi.

Font: Direcció General de Comerç i Empresa

X